Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Θάνατος λογίστριας σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο της Κρήτης.




Όπως διαβάζουμε στο διαδίκτυο, συνάδελφος λογίστρια, πέθανε από ανακοπή καρδιάς σήμερα το πρωί. Αιτία, η αφόρητη πίεση που έχει ασκηθεί σε όλους τους συναδέλφους λογιστές, εν μέσω θέρους, με τις ασφυκτικές ημερομηνίες  από το Υπουργείο Οικονομικών και ιδιαίτερα από τον Γενικό Γραμματέα Εσόδων κο Χάρη Θεοχάρη. 

Ευθύνες υπάρχουν, και θα καταλογιστούν, και δεν θα είναι μόνο οι ηθικές.  

Η ηγεσία του συνδικαλιστικού οργάνου που εκπροσωπεί τους λογιστές, 
αναζητείται από τα μέσα Ιουλίου. ΟΥΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ....  

Ζητάμε μέρες τώρα, κατανόηση από τους "ιθύνοντες" του Υ.Ο.,
 και επιτέλους να δοθεί "χρόνος" στους   λογιστές για να τελειώσουν χωρίς άλλη πίεση τις υποχρεώσεις τους, τουλάχιστον με τις φορολογικές δηλώσεις, αντί αυτού, ο αχαρακτήριστος Χάρης Θεοχάρης, λέει ότι το σύστημα θα το κλειδώσει το πρωί της Δευτέρας!!!!

Αποτέλεσμα......το βλέπετε.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ, 
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ.

ΥΓ. Συνάδελφοι δεν τελειώσαμε εδώ,
        τώρα αρχίζουμε, και μην θεωρεί κανένας τον εαυτό άμοιρο ευθυνών.
 Όταν μας κάλεσαν να κινητοποιηθούμε, οι περισσότεροι εργαζόσασταν. 
Δεν προστατεύσαμε την συνάδελφο με την τότε ανεπάρκεια μας. 
Αυτά για την ώρα.  

Κωνσταντίνος Λιθοξοΐδης

Πηγή: www.taxheaven.gr

3 σχόλια:

  1. Εμετική συντεχνιακή αξιοποίηση τραγικού γεγονότος. Ας κάνει λοιπόν κάποιος μήνυση στο Θεοχάρη αφού δεν είναι μόνο ηθικός αλλά και φυσικός αυτουργός κατά τον συγγραφέα.
    Φίλοι λογιστές, ο καθένας ας σταθμίσει τις αντοχές του. Αν δεν αντέχει άλλο, ας πει "όχι" στους πελάτες της τελευταίας στιγμής. Δε γίνεται οι δηλώσεις να συντηρούν τα γραφεία σας για όλο το χρόνο και να μην έχουν πίεση. Το Υπουργείο φταίει ή ότι όλοι σπεύδουν την τελευταία στιγμή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος σ'αυτά που λες. Υπήρχε απόφαση της ΠΟΦΕΕ την 6 Ιουλίου, που έλεγε πως θα διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο καταληκτική ημερομηνία την 31/10/2013, βλέπεις αυτό θεωρούσαμε ως φυσιολογικό ως επαγγελματίες του κλάδου. Δεν περιμένω να καταλάβεις τους λογιστές, προφανώς και δεν είσαι, και δεν πρέπει να γνωρίζεις την κατάσταση. Δυστυχώς η συναδέλφισα πέθανε και αυτό δεν αλλάζει, γνωρίζεις μήπως πόσα προβλήματα έχουν ΟΛΟΙ οι λογιστές, ή αν θέλεις η μεγάλη πλειοψηφία μας; Συνάδελφος με την κοιλιά στο στόμα δούλευε να διώξει δηλώσεις, ξέρεις γιατί; Γιατί ο κος Θεοχάρης, ο "αποτυχημένος" κος Θεοχάρης, ξεκίνησε την πραγματική φορολογική περίοδο στις 16 Ιουλίου!!! Ο ΚΑΚΟΣ σχεδιασμός να γίνει μητέρα οφείλεται σε αυτή ή στο υπουργείο; Υπάρχει αυτουργός σε αυτή την περίπτωση, ποιος είναι άραγε; Και κλείνοντας σου λέω: ΝΑΙ, πιστεύω ότι πρέπει να κινηθούμε νομικά κατά παντός υπευθύνου, για όλη αυτή την κατάσταση.

      Διαγραφή
  2. ΑΚΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ! ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή