Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ηλεκτρονικό Φακέλωμα- Εύσχημες δικαιολογίες 1η ανάρτηση Κυριακή 30-12-12

ΌΧΙ ΤΟΥ ΙΝΚΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ
Από το 2013 – Μπόνους για τους καταναλωτές που τις χρησιμοποιούν εξετάζει το υπ. Οικονομικών

Σχέδιο για την υποχρεωτική χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών στις συναλλαγές των πολιτών έχει έτοιμο το υπουργείο Οικονομικών. Σε πρώτη φάση, το όριο των συναλλαγών για το οποίο θα απαιτείται χρεωστική ή πιστωτική κάρτα θα είναι τα 500 ευρώ (από 1.500 ευρώ σήμερα) και πιθανόν μέσα στο 2013 να μειωθεί περαιτέρω.
Οπως αναφέρουν στελέχη του υπουργείου, το πρώτο τρίμηνο του έτους όλες οι επιχειρήσεις και κάποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να προμηθευτούν το σχετικό μηχάνημα (POS) με το οποίο γίνονται οι συναλλαγές μέσω καρτών. Ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης τονίζει στην «Καθημερινή» ότι «στο πλαίσιο της αλλαγής που σχεδιάζουμε για το 2013 είναι η παροχή κινήτρων στους πολίτες για τη χρησιμοποίηση μέσων ηλεκτρονικής πληρωμής, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη διαφάνεια στις συναλλαγές και να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή που διευκολύνεται με τη χρήση των μετρητών στις πληρωμές». Οπως σημειώνει, «τα κίνητρα που μπορούν να δοθούν είναι με βάση την εμπειρία που υπάρχει και σε άλλες χώρες όπου έχει χρησιμοποιηθεί αντίστοιχο σύστημα. Η επιβράβευση στους πολίτες που χρησιμοποιούν κατά κόρον ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής δίνεται μέσω κάποιων δώρων ή χρημάτων».

Πηγή  Καθημερινή


Πηγή : Taxheaven.gr  

-------------------------------------------------------------

Σχόλια στο ίδιο: 

Δεκεμβρίου 30, 2012 8:30 μ.μ  ΚΑΙΡΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ!!! Είπε:
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟ ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΞΗΝΤΑ ΕΞΙ "666". ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΛΥΑΡΟΙ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ "ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ" . ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η' ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ "ΒΑΣΙΛΕΙΟ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ.

Δεκεμβρίου 30, 2012 8:15 μ.μ.  ΠΟΝΗΡΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ Είπε:
“ΣΧ. «ΧΡ. ΒΙΒΛΙΟΓΡ.»: Ἐδῶ καὶ εἴκοσι (καὶ πλέον) χρόνια τὰ «ἔβλεπε» καὶ τὰ ἔλεγε ὁ Γέρων Παΐσιος, ποὺ δὲν ἦταν οὔτε οἰκονομολόγος οὔτε «σοφὸς δημοσιογράφος ἢ ἀναλυτής», οὔτε πολιτικός. ΠΛΕΟΝ ἐπαληθεύονται μὲ τὸν πλέον ἀνάγλυφο καὶ συγχρόνως δραματικὸ τρόπο καὶ στὰ μάτια τῶν πιὸ «ἐπιφυλακτικῶν». ΠΟΝΗΡΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ Ἀπόσπασμα ἀπὸ τὸ πασίγνωστο βιβλίο (γιὰ τὸν ἁγιασμένο γέροντα Παΐσιο Ἁγιορείτη) τοῦ Ἱερομ. Χριστοδούλου Ἁγιορείτου, «ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ», Ἅγιον Ὄρος 1996, σελ. 420-422 . Ἐπέβαλαν στὴν χώρα μας ἕνα πολὺ μεγάλο ἐξωτερικὸ δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο πού, ὄχι μόνον νὰ μὴν μποροῦμε νὰ τὸ ξεχρεώσουμε, ἀλλὰ οὔτε τοὺς τόκους αὐτοῦ τοῦ δανείου νὰ μὴν προλαβαίνουμε. Μὲ αὐτὸ καταφέρνουν μὲ εὔλογη δικαιολογία νὰ ἐπιβάλουν στὸ λαὸ ἕνα οἰκονομικὸ πρόγραμμα ἐξόντωσης ἕως ἐσχάτων. Θὰ ἐπιβάλλουν συνεχῶς νέα οἰκονομικὰ μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ἀσήκωτους καὶ

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

"ΠΑΤΡΙΔΑ", ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΥΡΗΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ



Γεννάται το μεγάλο ερώτημα· H κοινωνία μας έχει ιδανικά;
Aν ανοίξουμε τα συντάγματα και τους νόμους, θα δούμε, ότι στα βιβλία υπάρχουν. Tρία είναι τα ιδανικά κάθε Eλληνος, τρία τα αστέρια του έθνους μας· οικογένεια, πατρίς, πίστις. Aλλ” αυτά μένουν στα λόγια και στα χαρτιά. Tα ζωγραφίζουμε με θεωρίες, στην πράξι όμως δεν κάνουμε τίποτε.
Φωνάζει ο ένας· Θέλουμε οικογένεια! Tι είναι οικογένεια; Mέσα στα βιβλία είναι θεσμός άγιος, μυστήριο μέγα. Eίναι ένωσις καρδιών, συνταυτισμός σκέψεως, συμβόλαιο ιερό, δεσμός αδιάλυτος. H οικογένεια είναι υπόθεσι της καρδιάς. Ωραία λόγια· αλλά στην πράξι;
Mια κόρη περιμένει χρόνια το νυμφίο, και κινδυνεύει να μείνει στο ράφι γιατί λείπει …το παραδάκι. Eίναι φτωχιά, σαν την υπεραγία Θεοτόκο. Kανείς δεν πλησιάζει τcν πόρτα της. Mια άλλη αντιθέτως, που έχει χρυσίον και αργύριον, «αγοράζει» όποιον θέλει. Kαι η καλή  κόρη πικραίνεται. O γάμος έγινε πλέον, από υπόθεσι της καρδιάς, υπόθεσι του χρήματος.
Eνας πατέρας, φτωχός οικογενειάρχης, είχε μιά κόρη εργατική  και φιλότιμη, και δεν μπορούσε να τcν παντρέψει. Γέρασε, και δεν ήθελε να κλείσει τα μάτια του αφήνοντας την κόρη ανύπαντρη. Σκέφτηκε κάτι. Διέδωσε με τρόπο στα γύρω χωριά, ότι κάποιος πλούσιος συγγενής τους πέθανε στην Aμερική  και άφησε κληρονομιά στην κόρη πολλά δολλάρια. Mόλις αυτό διαδόθηκε, άρχισαν να καταφθάνουν ντουζίνες οι υποψήφιοι γαμπροί…
Aρα, αγαπητοί μου, δεν είναι πλέον ο γάμος μυστήριον μέγα και ιερόν και ένωσις καρδιών, αλλά υπόθεσις του χρήματος.
O άγγελος παίρνει κιμωλία και γράφει· ο γάμος = μυστήριον μέγα. Kαι ο διάβολος γράφει· ο γάμος = εμπόριο αισχρότατο.
Oταν τα παιδιά και οι νέοι βλέπουν, ότι ο γάμος στα χαρτιά και στή  θεωρία είναι ένα μεγάλο ιδανικό, ενώ στην πραξι είναι μια εμπορική  συναλλαγή, πως αυτά τα παιδιά να πιστεύουν στα ιδανικά;
Φωνάζουν για οικογένεια, και την οικογένεια την έχουν διαλύσει. Tό αστέρι αυτό το πήραμε από “κει ψηλά, που βρισκόταν, και το ρίξαμε στο βούρκο και στην αμαρτία.
Tό άλλο αστέρι τώρα, που λέγεται πατρίς. στα παλιά βιβλιάρια των στρατιωτών έγραφε· «Mητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η πατρίς» (Πλάτωνος Kρίτ. 12). Kαι αυτή  η πατρίδα είναι η Eλλάδα. Πόσο σού στοιχίζει η πατρίδα; Oχι σε λόγια και σε θεωρίες, αλλά σε θυσίες. Eλα να ζυγίσω τον πατριωτισμό σου.
Φωνάζει η πατρίς σ” αυτόν με τα χρήματα τα πολλά. δεν του ζητά τώρα να δώσει το αίμα του. Zητά κάτι πολύ μικρό· ζητά τα χρήματά του. Aν αγαπούσε την πατρίδα, θα ήτο συνεπώς στdς οικονομικές του υποχρεώσεις, θα πλήρωνε τον φόρο του τίμια και ειλικρινά. Aλλ” οι μεγάλοι κάνουν δήθεν τον πατριώτη, και αποφεύγουν τους φόρους. Eτσι τα βάρη πέφτουν στους ώμους του μικρού λαού, που κάμπτεται κάτω από την βαρυτάτη φορολογία. Ψηφίζει το κράτος νόμους επί νόμων, αλλ” αυτοί καταφέρνουν να ξεφεύγουν, να μην πληρώνουν, και να μένουν ασύλληπτοι.
«Πατρίδα», φωνάζουν οι εφοπλισταί. Aλλ” εάν αγαπούσαν την πατρίδα, θα θεωρούσαν χαρά να υψώσουν ελληνική  σημαία στα καράβια τους. στα κατάρτια τους δεν ανεμίζει η ελληνική 

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΟΧΙ

Companiero Πιτσιρίκο,
Σου γράφω λίγες ώρες πριν την ψήφιση του 3ου μνημονίου από το «δημοκρατικό τόξο». Λίγες ώρες πριν κατέβω και πάλι στο Σύνταγμα.
Ο λαός στις 25 Γενάρη ψήφισε ΟΧΙ στο παλιό πολιτικό σύστημα της καταστροφής και της σαπίλας.
Ο λαός στις 3 Ιουλίου κατέβηκε στο Σύνταγμα μαζικά για να βροντοφωνάξει ένα στεντόρειο ΟΧΙ σε μια συγκέντρωση που εγώ προσωπικά μόνο στους Αγανακτισμένους είχα ξαναδεί.
Ο λαός στις 5 Ιουλίου είπε ΟΧΙ σε νέα μέτρα κόντρα σε εκβιασμούς και απειλές, κόντρα στη θέληση των καναλαρχών. Είπε ΟΧΙ στην Ευρώπη των φασιστών, ΟΧΙ στην Ευρώπη των αγορών, ΟΧΙ στην Ευρώπη των απίθανων τύπων γόνων ναζί που τη λυμαίνονται.
Όταν είσαι πρωθυπουργός κι έχεις τόσα ΟΧΙ στα χέρια σου στις 6 Ιουλίου, το πρωί δε φωνάζεις τους πολιτικούς αρχηγούς που έκαψαν μια χώρα και βίασαν το λαό της αναζητώντας συναίνεση.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Ανάσες αισιοδοξίας, και μια άλλη πιο θετική προσέγγιση στη διαφαινόμενη συμφωνία για το χρέος της Ελλάδας.

Άρθρο της πάντα καλής δημοσιογράφου Κατερίνας Ακριβοπούλου, με κάποιες νότες αισιοδοξίας,άρθρο που εξηγεί πολλά.
 Ακόμα καλύτερα τα σχόλια στο Al tsantiri, με μια οπτική στα πράγματα που εξηγεί ακόμα περισσότερα, 

Κρατήστε και αυτό, την έκφραση της Μέρκελ για το ότι στην Ευρωζώνη δεν προβλέπεται το "κλασικό κούρεμα χρέους", οπότε μάλλον θα ανακαλυφθεί μια νέα πατέντα κουρέματος του χρέους μέσω της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που θα εξαγοράσει το προς κούρεμα χρέος. Μένει να δούμε το μέγεθος του κουρέματος του χρέους, όσο πιο μεγάλο τόσο καλύτερα...........το κούρεμα!!!!



Whatever say you Alexis… 

Γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου 
Έχει κλειδώσει από την Τρίτη, στην τετραμερή συνάντηση Τσίπρα- Μέρκελ-Ολάντ -Γιούνκερ, που προηγήθηκε της δραματικής Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.
Ο Τσίπρας πήρε το χρέος γι αυτό και το γελαστό, έπειτα από καιρό ύφος του, στις δηλώσεις μετά τη Σύνοδο, γι αυτό και το σκυθρωπό ύφος της Μέρκελ στη συνέντευξη Τύπου.
Οι «εχθροί» σκυθρώπιασαν. Ξέρουν πολύ καλά ότι το κούρεμα του χρέους είναι η ειδοποιός διαφορά στη στρατηγική της Αθήνας, γι αυτό και σηματοδοτεί μεγάλη νίκη του Αλέξη Τσίπρα, νίκη στρατηγικής σημασίας.

Βόζεμπεργκ: Μήπως μέχρι τη συμφωνία να βγάλουμε όλοι το σκασμό;


Έκρηξη της ευρωβουλευτού της ΝΔ Ελίζας Βόζεμπεργκ προκάλεσαν οι αντιδικίες των κομμάτων και οι δηλώσεις εκατέρωθεν που τορπιλίζουν το σκηνικό και παρεμποδίζουν, πιθανόν, την επίτευση συμφωνίας.
Η έκρηξη της κυρίας Βόζεμπεργκ στο τουίτερ:
Eliza Vozemberg ‏@vozemberg
Μέχρι την υπογραφή συμφωνίας, μήπως να βγάλουμε όλοι τον...σκασμό; Μετα, διαφωνούμε με την ησυχία μας!
Πήγή: iefimerida.gr



Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΌΧΙ! (από μια άλλη πιο αστεία πλευρά)


Περιφανή νίκη σημείωσε το ΝΑΙ στο χτεσινό δημοψήφισμα αν και το ΟΧΙ έλαβε ποσοστό πάνω από 61%. Οι δημοσκοπήσεις έπεσαν έξω καμιά 20αριά μονάδες αλλά σκλάβοι είναι και οι δημοσκόποι, και βγάζουν τα αποτελέσματα για τα οποία τους πληρώνουν τα αφεντικά.
Η διάψευση των δημοσκοπήσεων αποδεικνύει περίτρανα πως δεν πρέπει να γίνονται δημοψηφίσματα στην Ελλάδα -αλλά ούτε και εκλογές- γιατί πέφτουν έξω οι δημοσκοπήσεις και εκτίθεται η χώρα στο εξωτερικό.
Στο Mega και στον ΣΚΑΪ δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα πως ο κόσμος γελάει μαζί τους και πως είναι για τον πούτσο καβάλα, αλλά θα το καταλάβουν σύντομα, όταν δεν θα έχουν πού να κρυφτούν.
Το εθνικό διάγγελμα του Σάκη Ρουβά υπέρ του ΝΑΙ προβλημάτισε αρκετούς Έλληνες, αφού κανένας Έλληνας δεν πιστεύει πως είναι τόσο καθυστερημένος όσο ο Σάκης, αν και το 38% θα πρέπει να το ξανασκεφτεί.

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Καλαμαριάς Ιουστίνος: ''Θυμηθείτε που κατέφευγαν οι πρόγονοί μας τις δύσκολες ώρες''


Για την Romfea.gr | Ιωάννης Κεφαλάς

Το βράδυ της Παρασκευής πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον Ιερο Ναό Παναγίας Φανερωμένης Νέας Μηχανιώνας όπου τελέστηκε Ιερά αγρυπνία για την σωτηρία της πατρίδος μας.
Στην Αγρυπνία ιερούργησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεουπόλεως κ. Παντελεήμων και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος ο και ποιμενάρχης της Μητροπόλεως, ενώ συλλειτούργησαν και πολλοί Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως.
Αρχικά τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός, ακολούθησε η λιτή, η παράκληση, όπου έγινε έναντι της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Μηχανιώτισσας, ο ορθός και η Θεία Λειτουργία.
Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβ.Μητροπολίτης Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: ''Σήμερα αποφασίσαμε να κάνουμε μία άλλη αντίσταση δύο μέρες πριν από το δημοψήφισμα''.
Επίσης ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στους ένδοξους αγώνες των προγόνων μας, υπογραμμίζοντας ότι πάντα η συνταγή είναι παραδοσιακή και δεν είναι άλλη από την πίστη στον Ιησού Χριστό και στην Υπεραγία Θεοτόκο.
''Θυμηθείτε που κατέφυγαν οι πρόγονοί μας τις δύσκολες ώρες, όπως στην Αγία Λαύρα με τους οπλαρχηγούς αλλά και το '40 με την αυτοκρατορία του Μουσολίνι'', πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Ιουστίνος.


Πηγή: romfea.gr

Όσοι έχετε στην ψυχή και την καρδιά Χριστό και Παναγία μην φοβηθείτε τις απειλές – ΟΧΙ στο ΝΑΙ της συνθηκολόγησης

Και επειδή εγώ μεγάλωσα με Μητροπολίτη τον Μακαριστό Αυγουστίνο Καντιώτη,
και επειδή νοιώθω παιδί του, αυτές τις σιχαμάρες και τους Φαρισαϊσμούς, των δήθεν ηγετών της Εκκλησίας μας, δεν τους αντέχω!!!
Δεν θέλω να γράψω τίποτα άλλο, γιατί δεν θα είναι ευπρεπές, και δεν θέλω να χαρακτηρίσω έτσι, δημόσια, εκκλησιαστικούς "ηγέτες". Πάντως ο κλήρος μας, στην μεγάλη πλειοψηφία του, δεν έχει σταθεί στο ύψος που θα έπρεπε στα χρόνια της κρίσης, μιας κρίσης  που μας επέβαλαν οι "Ευρωπαίοι Φίλοι και Εταίροι μας".  Τις περισσότερες φορές πετάνε χαρταετό, και αφήνουν τον κόσμο, έρμαιο σε "λύκους βαρύς".   Κ.Λ.


Άγιε Αρχιεπίσκοπε Αθηνών και άγιοι πατέρες που αρθρώνεται λόγο περί τα επίκαιρα και τοποθετήστε και μάλιστα υπέρ του ΝΑΙ για το «καλό» της … Ευρώπης και της Ελλάδος, είστε βέβαιοι για την επιλογή σας ή μήπως απρόσεχτα σπέρνεται θύελλες όπως και παλαιότερα επί Βυζαντίου (Πατριάρχης και επίσκοποι υπό την Αυτοκρατορική απαίτηση του Ιωάννη Παλαιολόγου);
Μήπως δεν βρίσκεστε συνοδοιπόροι με τον Άγιο Μάρκο τον Ευγενικό, που ούτως ή άλλως οι Δυτικοί «σύμμαχοί» μας με τις ευχές του «αγαπησιάρη» Πάπα ετοιμάζονται να «διαγράψουν» λόγω της … «αγαπητικής» ανάγκης;
Μήπως Άγιοι Πατέρες, για τον ΜΑΜΩΝΑ της ΕΟΚ ή της Ε.Ε προτίθεσθε να υποταγούμε στο ΝΑΙ που απαιτούν από κοινού Μέρκελ ΚΑΙ Σόϊμπλε μετά των δορυφόρων τους; Μήπως όμως..

Η μαμά θα ψηφίσει " ΟΧΙ " ...


~ Στην κόρη μου ~ ... Κάποιοι λένε ότι είσαι ακόμη μικρή, ότι δεν καταλαβαίνεις. Άλλοι, πως δεν έχω το δικαίωμα να σε κατεβάσω, στα έξι σου μόλις χρόνια, από το ροζ συννεφάκι της παιδικής αθωότητας στην μαύρη καταιγίδα της ενήλικης ενοχής.
Εγώ πάλι μικρή μου έχω αντίθετη άποψη. Θεωρώ πως όλα τα καταλαβαίνεις και μάλιστα μ’ έναν τρόπο πιότερο τρομαχτικό από τα ενήλικα μυαλά, μιας και είσαι ακόμη αδύναμη κι απροστάτευτη. Πιστεύω ότι δεν έχω το δικαίωμα να σε αφήσω να παίζεις στην γωνιά σου με τις κούκλες, όταν έξω από το σπίτι σουλατσάρει η κακιά γριά του Χανς και της Γκρέτελ περιμένοντας στωικά να παχύνεις λίγο ακόμη για να σε φάει ζωντανή.

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 5-7-2015, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΧΙ-ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



Γιατί πρέπει να βγει το ΟΧΙ με μεγάλη διαφορά, στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5-7-2015. 
Ραδιοφωνική μου συνέντευξη, στην Κα Θωμαή Αδάμου, στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ Φλώρινας την Παρασκευή 3-7-2015.
Μια μόνο επισήμανση, ότι ξεκινάει η συνέντευξη με μικρή καθυστέρηση
(ο τεχνικός μου δεν ξέρει καλά τις νέες τεχνολογίες)

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Κλέων Γρηγοριάδης: Ο ηθοποιός ξεφτίλισε το MEGA on air και η Σαράφογλου τον έκλεισε! (vid)



«Στον αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA παρενέβη τηλεφωνικά ο ηθοποιός, Κλέων Γρηγοριάδης και φρόντισε να βάλει στη θέση τους όλα τα ΜΜΕ της διαπλοκής για την επιχείρηση εκφοβισμού των Ελλήνων και την προπαγάνδα τους που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής (05/07/2015).

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΕΧΤΕΣ 1-7-2015, ΓΚΕΡΓΚΟΡ ΓΚΙΖΙ




Νοιώθοντας αηδία με όσα αυτή τη στιγμή συμβαίνουν, 
σας προκαλώ να δείτε αυτό το βίντεο, μιλάει ένας Γερμανός πολιτικός,
και λέει όλη την αλήθεια για την γενοκτονία που συμβαίνει στην άμοιρη 
την χώρα μας.


Όποιος από εμάς δεν μπορεί να καταλάβει τί λέει αυτό το βίντεο, 
καλά θα ήταν να σκεφτεί την αποχή ως λύση στο δημοψήφισμα. 

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στον ALPHA και στον Αντώνη Σρόϊτερ 30-06-2015


Συνέντευξη Βουλευτού Αν.Ελ.Χάρη Κάτανα για το δημοψήφισμα της 05 Ιουλίου 2015



Συνέντευξη Τύπου του  Βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κοζάνης Χάρη Κάτανα, στην δημοσιογράφο Τάμη Αδάμου.  για το δημοψήφισμα της 5-7-2015

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ ΧΑΡΗΣ ΚΑΤΑΝΑΣ :"Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ"

"Το Όχι στο δημοψήφισμα σημαίνει Όχι στην πολιτική λιτοτητας της της Ευρώπης, στην ταφοπλακα της Ελληνικής κοινωνίας και στο μέλλον των παιδιών μας. Πιστευουμε στην Ευρώπη των Εθνών και των λαών και όχι των τραπεζών " τονισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής ΑΝΕΛ Κοζάνης Χάρης Κατανας απο την Φλώρινα αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις και στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου. Επεσημανε δε ότι ο Έλληνας δεν έχει να φοβηθει τίποτα γιατί οι Έλληνες γραψανε Ιστορία με τα μεγάλα Όχι τους.







Πηγή: liveflorinanews.blogspot.gr

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΤΑΛΙΑΣ.....


Γιατί μένουμε Ευρώπη;



Από S.K.