Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Αρθουρ Λάφερ: Αν Ήμουν Έλληνας Θα Έκλεβα Την Εφορία Κάθε Μέρα


Πεπεισμένος ότι θα μπορούσε να φέρει την ευημερία στην Ελλάδα, εφόσον αλλάξει το φορολογικό μοντέλο εμφανίζεται ο διεθνούς φήμης οικονομολόγος Αρθουρ Λάφερ. Μιλώντας στο insider.gr τάσσεται κατά της υπερφορολόγησης, λέγοντας μάλιστα ότι «αν ήμουν Έλληνας, θα έκλεβα την εφορία κάθε μέρα», καθώς οι φόροι που επιβάλλονται στη χώρα είναι ανήθικοι.
Παράλληλα, τάσσεται υπέρ της μη εξυπηρέτησης του χρέους, ακόμα και αν αυτό σημαίνει Grexit, αντιπροτείνοντας τη μετατροπή της Ελλάδα σε έναν φορολογικό παράδεισο, στα πρότυπα του Χονγκ Κονγκ.
Για τον Δρ. Λάφερ η Ελλάδα είναι «ο άρρωστος ασθενής της Ευρώπης» και όπως τονίζει χαρακτηριστικά, «δεν υπάρχει κάτι που να προτιμά περισσότερο ένας γιατρός από έναν πολύ άρρωστο ασθενή. Γιατί τότε

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Να θυμάσαι πάντοτε ότι.....


Πρόσκληση σε Χριστουγεννιάτικη παράσταση από τους μαθητές της Α' Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας


ΒΙΝΤΕΟ-Έρχεται το "τσιπάρισμα" του ανθρώπου;

Σχόλιο από Φλωρινιώτη. 
Πιστεύει κανένας εχέφρων άνθρωπος, ότι το περίφημο σφράγισμα 
με το 666, ή με το γραμμωτό κώδικα που το περιέχει σε κάθε περίπτωση,
δεν θα περάσει σε όλες τις  ανθρώπινες δραστηριότητες, με τρόπο που να φαίνεται,
ότι εξυπηρετεί απόλυτα, και πρέπει να το υιοθετήσουμε για το καλό μας, και το καλό της κοινωνίας και της οικονομίας μας; 
Αναρωτηθείτε οι λιγότερο υποψιασμένοι, γιατί η επιμονή σε πρακτικές, που εμπεριέχουν
το γραμμωτό κώδικα και το 666 μέσα σ'αυτόν; 
Το πιο περίεργο είναι, ότι η προφητεία της αποκάλυψης του Ιωάννη 2000 χρόνια πριν,
αναφέρετε ακριβώς σ'αυτό, δηλαδή ότι δεν θα μπορείς να αγοράσεις και να πουλήσεις , 
εάν δεν θα έχεις το σφράγισμα!!!!
Και που θα είναι το σφράγισμα σύμφωνα με την Αποκάλυψη, επί δεξιάς χειρός, 
ή στο μέτωπο του ανθρώπου!!!!
και τί μας λέει η σημερινή είδηση;;;;;;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.....



ΒΙΝΤΕΟ-Έρχεται το "τσιπάρισμα" του ανθρώπου;

Στη Σουηδία, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο μία νέα μέθοδος πληρωμών, η οποία δοκιμάζεται σε 15 καταστήματα στο Λουντ.
Στο πείραμα συμμετέχουν 1.600 εθελοντές, οι οποίοι αγοράζουν προϊόντα με την παλάμη τους σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Πως γίνεται αυτό; Με τη συγκεκριμένη τεχνολογία, που είναι αναπτυγμένη από ερευνητές του πανεπιστημίου της πόλης, ταυτοποιείται το μοναδικό σχήμα που δημιουργούν οι φλέβες κάθε εθελοντή.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Χιονιάς Θεσσαλονίκης 16 ως 20-12-1988, όπως τον ζήσαμε από κοντά!!!


Απίστευτη εμπειρία,παρέα φοιτητών, και αν δεν ήμασταν, η ανάγκη μας έκανε, ετοιμαζόμασταν να επιστρέψουμε Φλώρινα, χιόνι παντού, συγκοινωνίες και μέσα στην πόλη ελάχιστες, μάλλον κατευθυνόμασταν για το σιδηροδρομικό σταθμό με τα πόδια.
Οι περισσότεροι φίλοι και γνωστοί μαζεύτηκαν σπίτι μου, έμενα κοντά στο σταθμό βλέπεις, γελάσαμε, ήπιαμε, αλλά έπρεπε και να φάμε, πώς όμως, ακόμα και τα λίγα χρήματα για εισιτήρια της επιστροφής με το τραίνο, το μόνο μέσο για Φλώρινα, τα βρίσκαμε με δυσκολία και δανείζοντας ο ένας τον άλλον, για να φάμε τις 2-3 ημέρες αυτές έπρεπε να αυτοσχεδιάσουμε,
ευτυχώς στο σπίτι μου υπήρχαν τα απολύτως αναγκαία, 2-3 πακέτα μακαρόνια, ίσως και παραπάνω, ντοματάκια κονκασέ, ελαιόλαδο, αρκετά κιλά πατάτες και αυγά ληγμένα προ μηνός τουλάχιστον στο ψυγείο, αλλά χρήσιμα στην πείνα μας!
Μαζευτήκαμε λοιπόν ολόκληρη η τσακαλοπαρέα, και κάποιοι που σπουδάζανε σε γύρω πόλεις, φάγαμε και το τελευταίο τσόφλι αυγού, φάγαμε ακόμα και τα παξιμάδια, κοντέψαμε να φάμε και τα φλούδια από τις πατάτες, βράσαμε και τα τελευταία μακαρόνια και επειδή δεν υπήρχε άλλη σάλτσα να τα νοστιμίσει μπήκανε στο παιχνίδι και τα αυγά!!!


Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Εξεταστική Επιτροπή για τα Μνημόνια 02-06-2015, Δημήτρης Καμμένος vs Πρόεδρο Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνο Κόλλια

Και το ερώτημα είναι το εξής, δεν θα έπρεπε να γνωρίζει ο πρόεδρος του οικονομικού επιμελητηρίου, Του επιστημονικού κατά τα άλλα φορέα των οικονομολόγων της Ελλάδος, όλα τα στοιχεία που αφορούν τα οικονομικά της πατρίδας μας; Δυστυχώς, αυτό το βίντεο αποκάλυψη,έπεσε στα χέρια μου, αφού τελείωσαν οι εκλογές του οικονομικού επιμελητηρίου, που επανεξέλεξε τον κύριο Κόλλια! Κατά τα άλλα, το οικονομικό επιμελητήριο είναι Επιστημονικός φορέας των οικονομολόγων και οφείλει να συμβουλεύει το κράτος! Πώς όμως να συμβουλεύεις,όταν ο ίδιος ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου δεν γνωρίζει τα πράγματα; Βοήθεια μας ρε παιδιά!!!




Πηγή : Κανάλι youtube - Δημήτρη Καμμένου Βουλευτή Αν.Ελ.


(Δημοσιεύτηκε στις 2 Ιουν 2015


Ο Βουλευτής Β΄Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Δημήτρης Καμμένος στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπαγωγή στο καθεστώς των Μνημονίων στις 02-06-2015 (Μέρος 2ο))

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Εκλογές Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος 11-12-2016, λίγες σκέψεις


Ενημερωτικά την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016,
οι Οικονομολόγοι έχουμε τις Εκλογές του
Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος,
ψηφίζουμε για την ανάδειξη εκπροσώπων τόσο στην
κεντρική διοίκηση, 
όσο και στα Περιφερειακά τμήματα
του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Από τη Φλώρινα και την παράταξη της ΠΟΦΕΕ, υποψήφιοι
θα είναι για την Κεντρική διοίκηση
ο Κάγκας Μιχαήλ και ο Μαγγόνας Ιωάννης,
ενώ για το 5ο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας
υποψήφιοι θα είμαστε ο Λιθοξοΐδης Κωνσταντίνος,
ο Κάγκας Μιχαήλ
και ο Μαγγόνας Ιωάννης.
Ο αγώνας που γίνεται από την παράταξη μας, η οποία
εκπροσωπεί κυρίως τους Ελεύθερους Επαγγελματίες
λογιστές, αφορά πρωτίστως τη βελτίωση των συνθηκών
του κλάδου μας. Συνθήκες πολύ δύσκολες και σε κάποιες περιπτώσεις απάνθρωπες, αναρωτήθηκε ποτέ κανένας τί συμβαίνει σε έναν λογιστή που δουλεύει μόνος του, αν αρρωστήσει σε περίοδο που υπάρχουν φορολογικές υποχρεώσεις;